EM-mestaruus ratkaistiin Tallinnassa 19.10.2019.

EM-MESTARI 2019= ALEKSI

Tästä linkki EM-kisasivulle
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

KE-RON MESTARI 2019= HANNA

Mestarilla oli hieman hankaluuksia finaalipäivän alussa kun Mirja otti avausvoiton heti ensimmäisessä pudotuspelissä 244- 240. Tässä vaiheessa tarvittiin kuitenkin kaksi sarja voittoa päästäkseen jatkoon.
Toinen sarjakin oli menossa Mirjalle, mutta lopussa Hanna kiri 228- 201 voittoon ja sen siivittämänä ja ainoana parina joka pelasi kaikki kolme sarjaa Hanna vei sen myös aika niukasti 227- 209.

Finaalin toinen osio, eli 4 radalle ja yhden sarjan jälkeen huonoin putoaa pois alkoi myös nihkeästi, Hanna oli jo jäämässä neljänneksi kun Väiski, Jari ja Jenni meni menojaan... mutta sitten siskosten välinen taistelu heräsi ja Hanna puristi itsensä jatkoon (hieman Jennin huonon tuurinkin avittamana) kymmenen pisteen turvin.

Näiden sähläysten jälkeen loppupäivä oli "Hanna Show"... kolmen pudotuspelissä Stenat ei jättäneet Väiskille oikein mahdollisuuksia ja näin saatiin isä-tytär finaali.
Jarin peli oli toiminut aika mukavasti koko päivän ja alkutahdit finaalissa pelattiin kaatoja tasa tahtiin meiningillä. Hanna keilasi ansaittuun voittoon jatkaen kaato jonoja tuloksin 255-225!

Finaalin tulokset käänteisesti:

Finaalisarja: Hanna (255) - Jari (225)

3 pelaajan pudotuspeli (huonoin putoaa pois)
Väiski (187), Hanna (266), Jari (258)

4 pelaajan pudotuspeli (huonoin putoaa pois)
Jenni Ste. (208), Hanna (218), Väiski (228), Jari (278)

-------------------------------------------------------------------------------

ENSIMMÄISET PUDOTUSPELIT (paras kolmesta sarjasta systeemillä):

Jari- Simo (226-207 ja 229-171), Jari jatkoon erin 2-0.

Hanna- Mirja (240-244, 228-201 ja 227-209), Hanna jatkoon erin 2-1.

Jenni Ste- Jarmo S (208-168 ja 226- 207), Jenni jatkoon erin 2-0.

Väiski- Jarkko (249- 239 ja 257-171), Väiski jatkoon erin 2-0.

Mestaruuskilpailujen finalistit selvillä.

Finaali Tapiolassa 4.5.2019 klo 12:00 alkaen.

Pudotuspeliparit:
Jari vs. Simo
Hanna vs. Mirja
Jenni vs. Jarmo S tai Jarkko, (arpa ratkaisee mestaruusaamuna)
Väiski vs. Jarmo S tai Jarkko, (arpa ratkaisee mestaruusaamuna)

Seuran varsinaisesta mestaruudesta taistellaan kauden aikana seuraavasti.

Vuoden 2018 mestari Väiski (Jari Väisänen) saa vielä kantaa kruunua kevään finaaliin asti, mutta karsintakilpailut 2019 mestaruuteen käynnistyvät pian.
Laita kalenteriin merkintä tulevista karsintakilpailuista, niiden perusteella mestaruuskilpailun finaaliin pääsee kahdeksan eniten Rosvopisteitä kerännyttä keilaajaa.

Karsintakilpailuja on kolme, joista jokaisessa jaetaan Rosvopisteitä seuraavasti:
1= 20p, 2= 17p, 3= 15p, 4= 13p, 5= 12p, 6= 11p, 7= 10p, 8= 9p, 9= 8p, 10= 7p, 11= 6p, 12= 5p, 13= 4p, 14= 3p, 15= 2p, 16= 1p.

Karsintakilpailut ja ajat jona suoritus pitää tehdä ovat:
1. kisa: Masala 26.11- 9.12.2018
2. kisa: Tapiola, 20.1- 3.2.2019
3. kisa: Tapanila, 1-14.4.2019

FINAALI 4.5.2019, Tapiolassa klo 12:00 alkaen.

Huom. Kilpailun ensimmäinen suorituksesi lasketaan aina tähän mestaruuskilpailuun, joten uusinnoilla ei "ratsasteta". Yritetään myös aina mennä mahdollisimman moni samaan erään suorittamaan tuota karsintakisaa, niin fiilistä on paljon enemmän.

Kahdeksan karsintakilpailuista eniten pisteitä kerännyttä selviää finaaliin joka pelataan seuraavasti: Ensin pistetaulukon 1 vastaan 8, 2 vastaan 7, 3 vastaan 6 sekä 4 vastaan 5 pelaavat pudotuspelit siten, että jatkopaikkaan tarvitaan kaksi voitettua sarjaa.
Tämän jälkeen jäljellä on neljä parasta, jotka kaikki keilaavat yhden sarjan samalla rataparilla ja sen sarjan vähiten pisteitä keilannut jää neljänneksi (saavuttaa ´"ikuinen nelonen tittelin"). Tämän jälkeen kolme parasta keilaavat yhden sarjan samalla rataparilla ja vähiten pisteitä kerännyt voittaa pronssia. Jäljelle jää Finalistit, jotka keilaavat yhden sarjan Keila-Rosvojen mestaruudesta! Finaalin päivämäärä julkaistaan keväämmällä ja se lienee taas siellä toukokuun puolella.