UUTISET 2019- 2020:

15.4.2020
TEA-liigan lopputulokset jäivät voimaan kolme kierrosta ennen sarjan päättymistä oleviin tilanteisiin.
Shuttlebus1 oli jo varmaistanut mestaruuden, mutta mikä hienointa, VTT-Lähitapiola sijoittui näin ollen hopealle yhden pisteen turvin vs. The Sun joukkueeseen verrattuna.
Sarjataulukko löytyy TEA 2019-2020 valikosta.

15.4.2020
Kausi 19-20 on kaikkien sarjojen osalta päättynyt Korona viruksen vuoksi.
Ke-Ro jatkaa kaudella 2020-2021, missä sarjoissa... se selviää kevään aikana.

Mestaruuskilpailut siirrettiin myös syksyyn, koska hallit eivät toistaiseksi ole auki ja suurempien ryhmien kokoontuminen on muutenkin kielletty.

16.11.2019
Valtsikat pelattiin taas hienosti.
Naiset kävi Kouvolassa hakemassa sarjajohtajan paikan, neljä voittoa viidestä pelistä.
Miehet pelasivat Talissa ja olivat niukasti kierroksen joukkue voittamalla viisi peliä viidestä.
Kakkosena sarjataulukossa ja vain 145 pinnaa johtavaan Aileciin.

27.10.2019
HBL 4 X 1 ensimmäinen osio maaliin.
Ke-Ro jäi tällä kertaa niukasti "keskikastiin", eli siellä jatketaan joulukuussa.

19-20.10.2019
Ke-Ro EM-mestaruus oli taas tarjolla Tallinnassa.
Huikean kilpailun jälkeen mestariksi kruunattiin Aleksi!
Tulokset ilmestyy pian, mutta kuvia jo tarjolla. Linkki EM-kisasivulle

16.10.2019
Seuraottelu Boltsi-72 ja Steelersiä vastaan Tapiolassa!
Kelit oli lievästi sanottuna haastavat... mutta toki paremmuus saatiin ratkaistua näinkin.
Ke-Ron paras oli Jarmo S... ja hänen johtamana Ke-Ro vei seuraottelujen voitot!
Tarkemmin aiheesta Seuraottelut osiossa!
HYVÄ KE-RO !!!

7.10.2019
Firmaliigaa pelattiin jälleen, nyt jo neljä peliä pelattuna.
Samalla aukesi myös näille sivuille TEA 2019-2020 osio.
Sieltä löytyy jatkossa lyhyttä tarinaa ja ennen kaikkea tulospalvelu ko. sarjasta.

5.10.2019
Valtakunnansarjat pelattu.
Naiset hienosti 5/5 voittoa peleistä ja jatkavat sarjakärjessä.
Miehet Maarianhaminan tuskasta 4/5 voittoa, jatkavat sarjakakkosena.
Lue lisää Valtsikat osiosta!

23.9.2019
Tapiolan Firmaliiga käynnistyi.
Oma alasivu ilmestyy kun saadaan ensimmäiset sarjataulukot käyttöön järjestävältä taholta, mutta todettakoon että Shuttlebus1- VTTLähiTapiolan kohtaaminen vaikutti tuloksen osalta sopupeliltä (4-4)... mutta katsomossa olleet näkivät kyllä että molemmin puolin oli todellinen taistelu käynnissä heti ensimmäisestä heitosta alkaen.
Shuttlen joukkue voitti ensimmäisen ja viimeisen sarjan, mutta niin niukasti että VTTLähiTapiolan toisen sarjan n. 70 pisteen voitto riitti siivittämään heidät yhteistuloksen voittamiseen.
Onnittelut molemmille joukkueille (Jenni, Jussi... Mirja, Jarmo).

Muut tuloksen jne.. myöhemmin omille alasivuille.

22.9.2019
HBL 4 X 1 sarja saatiin käyntiin Talissa.
Ensimmäisen pelin tappion jälkeen joukkueemme nousi hienosti kolmella voitolla sarjan kakkoseksi.
Tarkemmin aiheesta (mm. sarjataulukko) HBL sarjat osiossa.

16.9.2019
Ensi maanantaina 23.9.2019 alkaa Tapiolan firmaliiga (TEA-liiga).
Mukana on VTT-Lähitapiola (Mirja ja Jarmo), sekä Shuttlebus kahdella joukkueella jossa esiintyy mm. Stenat, Jarkko ja Simo. Ke-Ron www-sivusto tulee seuraamaan myös tämän sarjan pelejä omana alasivustona.

14.9.2019
Senioreiden valtsikat Tapanilassa... saldo yksi voitto.
Simolla paras sarja 266, Väiski 234:
Väiskille kuitenkin päivän paras keskiarvo, joten muilla hieman vielä hakemista tasaisuuden kanssa... vai oliko se sittenkin se Tapanila...?

Samalla päivämäärällä Jartsa oli farmipelaajana Lahden keilahallilla Boltsin joukkueessa ja mainittavaksi jäi kiinnitys Ke-Ro keilapalloon (kausi 2019-2020) kun avasi kauden komeasti täydellä 300-pisteen sarjalla (seitsemäs ikinä, joten ei niitä ihan joka päivä ole tullut)!
Nyt muut myös heittämään 300 sarjoja niin saadaan keväällä pallotaistelu aikaan!