HBL 5 X 5 mestaruussarja

(Joukkueen kapteeni Väiski)

Kierros 7 pelattiin Tapiolassa sunnuntaina 12.3.2017.
Joukkueen kokoonpano Väiski, Aleksi, Simo, Jarmo ja Jari

Peli oli tasainen pari ensimmäistä sarjaa. RKM vei ensimmäisen 6-4 ja me seuraava 4-6.
Kolmas sarja Ke-Rolle 8-2, mutta sitten otettiin pataan 0-10 ja viimeinenkin hävittiin niin tappio tuli 21-29 lukemin.

Sarjataulukko alla.

Kierros 5, Ruusula 8.1.2017

Ke-Ro - TKS
30 - 20
5176 - 4990

Joukkueessa pelasivat Raija, Satu S, Jarkko, Janne ja Jussi.

Ensimmäiset kaksi sarjaa mentiin sopupeliä 6-4 ja 4-6, mutta sitten Ke-Ro iski ja otettiin maukas 8-2 sarja voitto kolmannesta sarjasta.
Siihen päälle vielä 6-4 ja 6-4 sarjavoitot ja sen vuoksi lopputulos on varsin onnistunut varsinkin kun huomio että TKS:llä oli 4 X B-luokan pelaaja ja 1XC luokan pelaaja meitä vastassa!

Kierroksen pisterohmu oli Jarkko!!! TÄYDET 10 pinnaa!!!!
Janne 8p, Jussi 6p, Raija 4p ja Satu 2p.
Mainitaan vielä että Satu hävisi kaksi sarjaa tosi niukasti 209 ja 215 sarjoilla...
------------------------------------------------------------------------------------------

Kierros 4, Tapanila 4.12.2016

Ke-Ro - HKV
30 - 20
4969- 4712

Ke-Ro palasi voittokantaan ja noustiin samalla kahden pisteen päähän sarjajohtajasta (ERÄ).
Kausi on vielä pahasti kesken, joten sarjataulukossakin voi vielä käydä mitä vaan!

Joukkueessa pelasi Suvi, Raija, Jarkko, Aleksi ja Jarmo!

Kierros 3, Tapiola 12.11.2016

Ke-Ro koki Kiffeniä vastaan kauden "rökäle" tappion.

14-36 tappio pudotti joukkueemme jo sijalle 3, mutta ero kärkeen on vain 5 pistettä ja kausi on nuori.

Joukkueessa pelasi Väiski, Simo, Jarmo, Jussi ja Jari S.

Kierros 2, Ruusula 2.10.2016

Ke-Ro jatkaa sarjakärjessä!!!

Vastassa oli RK. Paljon jännitettävää katsomossa kun tosi moni sarja oli taas viimeisistä ruuduista kiinni.
Ke-Ron joukkue suoriutui hienosti, vaikka neljännessä sarjassa saatiin vain yksi voitto.

Ke-Ro-30 - 20
5124 - 4797

Joukkueen muodosti Hanna 6p, Raija 4p, Simo 6p, Jarmo 6p ja Jarkko 8p.
Pisteitä tuli mukavan tasaisesti ja kierroksen "pisterohmu" oli Jarkko 8 pisteellään!

Kierros 1, 29.8.2016 Tali

KeRolla on puolustetavana vain ja ainostaan viime kaudella saavutettu sarjan mestaruus.
Mestaruudesta teki poikkeuksellisen mm. se, että jokainen KeRon keilaaja kävi kauden aikana sarjaa pelaamassa!

Ke-Ron joukkueessa pelasivat Väiski, Satu S, Suvi, Hanna ja Jari.

Voitto heltisi Erästä lukemin 31-19 ja sillä päästiin myös sarjan kärkeen.