Finaalit oli tunnelmaa ja yllätyksiä täynnä.

Ensin pelattiin ylimääräinen karsintasarja
Jari Väisänen - Simo Kivivuori
      178        -       168
Simo oli jo finaaliin menossa ysiruudussa, mutta 10-ruudun 5 pisteen avaus ja siitä tyhjä jätti Väiskille tien auki ja näin Väiski jatkoon.

Vuorossa oli varsinainen finaali. Pelattiin kolme pudotuspeliä joissa tarvittiin kaksi sarjavoittoa jatkopaikkaan ja samalla siis varmaan mitaliin.

Ensin kohtasi veljekset.
Nuorempi veli vei tällä kertaa vanhemman veljen laulukuoroon 2-0 sarjavoitoin!
Tästä ottelusta ei oikein jäänyt muuta kommentoitavaa kuin, että kaikki vähän odottivat milloin Jannen peli käynnistyy kunnolla ja vastaavasti ehkä odotettiin milloin Jussin heitot ei enää ole noin tarkkoja. Lopputuloksista voi kai todeta, että Jussi taisi yllättää koko katsomon ja siinä hän antoi jo esimakua siitä mitä tuleman pitää!
Jussi Stenroos - Janne Stenroos
       225         -        180
       224         -        143

Toisessa pudotuspelissä kohtasivat seuran Jarit.
Ensimmäisen sarjan Stenroos vei suhteellisen helposti, mutta toisessa sarjassa Väiski pisti kampoihin oikein tosissaan ja vain yksi missi koko sarjaan oli nyt liikaa koska toinen Jari ei tyhjiä tehnyt.
Jari Väisänen - Jari Stenroos
       168       -       211
       213       -       227

Kolmannessa pudotuspelissä kohtasivat Satu Stenroos ja Jarkko Kovalainen.
Koska viime vuoden mestari oli Jenni, niin miehillä oli kampanja, että Satua ei saa päästää voittoon, jotta saadaan tänä vuonna mies mestariksi!
Jarkko antoi kyllä kaikkensa ja tämä pudotuspeli oli ainoa jossa tarvittiin kolme sarjaa paremmuuden ratkaisemiseksi. Miesten harmiksi, mutta naisten suureksi riemuksi Satu otti ja meni kolmen parhaan joukkoon (vaikka aloitti ensimmäisen sarjan 5 peräkkäisellä tyhjällä).
Satu Stenroos - Jarkko Kovalainen
       186       -       202
       177       -       172
       209       -       168

Kolmen pudotuspelin jälkeen kolme jatkajaa pelasivat yhden sarjan niin sanotusti pronssimitalista. Eli huonoin voitti pronssia ja kaksi muuta jatkoivat finaaliin.
Jari otti ohjat käsiin heti alkuruuduissa ja se riitti mainiosti finaaliin, mutta Satu ja Jussi kävivät ruutu ruudulta taistelua toisesta finaalipaikasta. Jussi oli hieman niskan päällä koko sarjan ajan, mutta 9-ruudun tyhjä jätti Satulle mahdollisuuden.
Satu käytti sen ja teki paikon ja kaadon kymppiruutuun ja se edellytti Jussilta myös ehjää 10-ruutua jos mielii finaaliin.
Jussi avasi 10-ruudun kotireikä heitolla ja hetken tuntui siltä, että tähän jäi Jussin matka...mutta mies oli täyttä rautaa ja paikkasi kuvion ja otti vielä riittävästi keiloja viimeisellä heitolla ja näin kahden pisteen turvin finaaliin Jaria vastaan.
Jari Stenroos  = 216
Satu Stenroos = 179
Jussi Stenroos = 181

FINAALI
Se oli Jussin näytöstä alusta loppuun! Jari heitti heti alkuun reiän ja siitäkös Jussi innostui ja karkasi käytännössä jo kolmen ensimmäisen ruudun aikana lähes tavoittamattomaan johtoon.
Jari kyllä yritti, mutta kun joka toisella heitolla jäi 7-keila pystyyn ja kerran vielä paikkoheittokin ohi, niin Jussi tyylitteli komeaan voittoon ja on aivan ansaitusti vuoden 2014 Ke-Ro Mestari!
Jari Stenroos   = 148
Jussi Stenroos = 205

ONNEA JUSSILLE MESTARUUDEN JOHDOSTA !!!

-------------------------------------------------------------

Mestaruuskilpailujen karsinnat kauden 2014 osalta on käyty.
Finalistit on nyt selvillä!

Kolmas osakilpailu Fun Bowlingissa on myös maalissa!

Kolmannen osakilpailun Fun Bowlingissa avasivat Jarmo ja Jarkko 8.3.2014.
Jarkolle tuli tulosta oikein mukavasti ja näin avoimen spekulaation kautta voisi kuvitella että tuolla tuloksella Jarkko kiipeää mukaan 6 parhaan pudotuspeleihin. Ei nyt kuitenkaan vielä jaeta paikkoja varmaksi...mutta mahdollisuudet on kyllä hyvät kun vertaa aiempien osakilpailujen tulostasoon!
Vastaavasti Jarmolla ei nyt tämän vuotiset mestaruuskisat mennyt ihan "suunnitelmien" mukaan ja pudotuspelit jää todennäköisesti vain haaveeksi.

13.3. radalla kävi Jussi, Janne, Satu, Jari S. ja Simo.
Parhaiten onnistui Janne ja hän siirtyi samalla tämän osakilpailun johtoon ja käytännössä ilmoittautui myös takaisin taisteluun seuran mestaruudesta! Janne haastoi myös isänsä ihan puhtaalla tuloksella aina viidennen sarjan loppuun asti (johti 2 pistettä ennen viimeistä sarjaa), mutta sitten kuudennessa Jannella pari reikää ja Jari roikkui ehjällä pelillä aina 9-ruutuun asti, niin 28 pistettä jäi vielä Jarin eduksi puhtaalla pelatessa. Näin tuo puhtaalla voittaminen jäi vieläkin odottamaan...kyllä se sieltä vielä väkisin tulee.
Simo rutisti taas loppua kohden pelinsä "normaali" tilaan ja nosti sillä puhtaan tuloksen yli 1000 pisteen rajan ja on tällä hetkellä neljännellä sijalla tässä osakilpailussa.

16.3. radalla vierailivat Väisäset Jari ja Aleksi.
Paremmin onnistui Jari ja hän kiilasi itsensä tällä hetkellä sijalle 4, Aleksi sijalle 6.

23.3.2014 viimeisessä erässä oli vielä Jenni yrittämässä finaali tulosta.
Peli alkoi hienosti ja kolmen sarjan kohdalla näytti siltä, että Jenni menee reippaasti finaaliin.
Mutta sitten tapahtui jotain ja peli mureni viime vuoden mestarilta täysin. Kaksi 130 pisteen sarjaa ja viimeiseen enää 118, tiputti Jennin lopulta 11 pisteellä finaalipeleistä pois.
Toisen epäonni on yleensä toisen onni, joten Simo ja Jussi jotka olivat vaarassa vielä pudota voivat nyt huokaista ja olla tyytyväisiä, sillä finaaleissa tavataan.
Toki Simo aloittaa finaalin yhden sarjan pikapudotuspelillä Jari V:tä vastaan.