Valtsika miehet 2019- 2020


SARJA KESKEYTETTY KORONAN VUOKSI.

Kolmas kierros ja vuorossa Tali.

Joukkueessa pelasi Jarmo S, Jarkko, Väiski, Jussi ja Jari.

Ennakkoon odotettiin Ailecin juhlia kun oltiin heidän kotikentällään.
Ja kyllähän sinne muutkin toi parempaa keilaajaa radalle, mutta kuinkas kävikään...
Ke-Ro otti kuin ottikin kaikista viidestä pelistä voiton, välillä hieman tuurillakin, mutta ennen kaikkea iso hatun nosto ankkuri Jarkolle joka venyi yhden ja kahden pisteen sarjavoittoihin!
Jarkko oli myös keskiarvollaan 206,20 Ke-Ron kierroksen pelaaja.

Tästä on hieno jatkaa helmikuun alussa!


Toinen kierros pelattiin "matkaotteluna" Maarianhaminassa 5.10.2019.

Joukkueessa pelasi edelleen Väiski, Jarkko, Janne, Jussi ja Jari.
Kierroksen keli oli varsin mielenkiintoinen... kukaan tämän tason keilaajista ei yltänyt yli 200 keskiarvoon, joten keskiarvon leikkuriin joutui varmasti suurimman osan sarjat.

Keli oli kuitenkin sama kaikille ja aikamoista huumoria vaadittiin että pelit saatiin hermostumatta maaliin (ihan joka jokkueella sama meininki).
Ke-Ron joukkue onnistui vaihdoissa aika hyvin ja se siivitti meidät monesti niukkoihin sarjavoittoihin siten, että päivän jälkeen meillä oli yllättäen 4/5 voittoa kaikista peleistä.
Vaikka saatiin eniten voittoja, niin se ei silti auttanut meitä kuin kierroksen kolmanneksi joukkueeksi, mutta kun sarjakärki Ailec kompuroi hieman enemmän, niin Ke-Ro on edelleen kakkosena mutta kavensi eroa kärkeen yli puolella.

Ensimmäinen kierros pelattiin Tikkurilassa 7.9. klo 11:30.

Joukkueessa pelasi Väiski, Jarkko, Janne, Jussi ja Jari.
Ensimmäisessä pelissä ei ollut mahdollisuuksia Ailecia vastaan, mutta sitten ankkuri paikkaa hoitanut Janne hoiti hienosti kaksi seuraavaa peliä Ke-Rolle todella tiukoilla kymppiruuduilla.
Varsinkin TBC pisti todella hanttiin kun heidänkin ankkuri heitti kaksi kaatoa kymppiruutuun ja jos olisi tehnyt kolmannen niin Jannelle ei olisi enää jäänyt teoriaa edes.
TBC:n ankkuri otti kuitenkin vain 7 pois ja jätti Jannelle vielä "oven auki".
Janne heitti kolmannen kaadon ja näin saatiin bonus pisteet siitäkin sarjasta.

Neljännessä pelissä Eleven kaatui jo hieman helpommin ja sitten Jartsa tajusi mennä vaihtoon ennen vikaa sarjaa ja siitäkös muu joukkue riemastui.
Koko joukkue pelasi alkusarjan Kometia vastaan tosi hurmoksessa ja se peli oli käytännössä ohi jo puolivälissä sarjaa... lopputulos siihen sarjaan kauden paras 871 ja kauden pisin ehjien putki on nyt 22 ehjää peräkkäin pelaajilla Jarkko, Väiski, Jussi ja Janne.