Perustettu 13.4.1985.

Jäsenet 30.4.2014
Jari Stenroos, Satu Stenroos, Jenni Stenroos, Janne Stenroos, Jussi Stenroos, Simo Kivivuori, Teija Kivivuori, Jarmo Niskanen, Jari Väisänen, Aleksi Väisänen, Jarkko Kovalainen

Seuran kotipaikka on Helsinki (Helsingin Bowlingliitto), kotihalli Tapiola, Espoo

Kauden aikana Ke-Ro osallistui Trio-sarjaan Helsingissä sekä valtakunnan sarjaan. Lisäksi pelattiin muutamia seuraotteluja; Tuusulassa HylSyä vastaan ja Tapiolassa Boltsi-72 ja Steelersiä vastaan. Sarjoissa ei noustu ylempiin tasoihin vaikka Triossa se lähellä olikin. Seuraotteluissa tuli HylSyä vastaan tappio, mutta Boltsi-72 ja Steelers voitettiin

Kauden henkilökohtaiset ”valopilkut”

SIMO ”Porsche” KIVIVUORI
11.11.2013 oli Simon hyvä päivä. Ensimmäinen finaali ikinä ja sehän oli tietysti HBL:n CD-mestaruuskilpailun finaali johon Simo oli paikkansa lunastanut hienolla alkukarsintapelillä 1130 (puhdas tulos). Finaalissa meno ei paljoa hyytynyt, sillä Simo taisteli jokaisessa sarjassa kunnon ”Rosvo-otteella” ottaen päänahkoja toinen toisensa jälkeen. Ihan voittoon asti ei taidot vielä riittänyt, mutta hienosti PRONSSI-MITALI kaulassa kotiin!!!
- SM kisoissa Talissa 1203, siitä ei sen enempää
- sarjakierroksilla vaihtelevaa menestystä, mutta aina hymyillen eteenpäin

JARI ”Bouzar” STENROOS
22.9.2013 Keila-Rosvojen ensimmäinen 300 sarja syntyi Bouzarin tekemänä.
Keila-Rosvojen ensimmäisen täydellisen sarjan
syntymiseen kului näin ollen vain 28 vuotta 5 kuukautta ja yhdeksän päivää
seuran perustamisesta. Onneksi toinen 300-sarja koki päivänvalon hieman
nopeammin kuin edellinen, kun Jari onnistui uudelleen 21.10.2013 Fun
Bowlingin finaalissa tekemään jälleen 300-sarjan.
- SM kisoissa Talissa 1553, ei asiaa finaaliin
- muutama muu finaalipaikka kauden aikana, niissä hieman hiljaisempaa
- yksi ”ikuisista” tavoitteista kuitenkin täyttyi Ke-Ro 300 sarjan myötä!

JANNE ”ankkuri” STENROOS
Muutama finaalipaikka mm. Fun Bowlingissa ja Tapiolassa. Hermot aina riekaleina ihan kuin isällään, mutta jotenkin sieltä aina rimpuilee viimeisille rahapalkinnoille.
Steelersin kisassa sitten osui kohdalle hyvä finaali ja siinä kolmas sija ja S-ryhmän lahjakortteja 300 eurolla!!!
- sarjakierroksilla heitto ei muuten tällä kaudella kulkenut, mutta ankkurin velvollisuus ruudussa kymmenen tuntuu olevan tälle herralle aina helppo homma!
- SM-kisoissa 1323, hieman huonompi kuin Lappeenranta viime vuonna, mutta omassa erässä ensimmäisen sarjan jälkeen ylivoimaisessa johdossa (taululla) kun aloitti 244 sarjalla!

JUSSI ”Superrulla” STENROOS
Elämänsä ensimmäinen finaali Tapanilassa keväällä 2014. Yritti pitää hermot paremmin kasassa kuin muut Stenroosit, mutta hieman lopussa pääsi harmittamaan kun luuli, että raha sijat karkasi käsistä. Luulo ei ollut tiedon väärti ja lopputuloksissa Jusa oli hienosti seitsemäs ja 50 euroa ”in cash”.
- tällä kaudella kahden käden keilaajaksi vaihtanut nuori herra nousi myös C-luokkaan, joten tyylivaihdos oli varmaan ihan aiheellinen. Yhdellä kädellä kierrettä tuli yhtä vähän kuin isällään ja nyt kahden käden heitossa on enemmän rullaa kuin ”Keke” Maijalalla aikoinaan.

JARKKO ” ei vielä lempinimeä” KOVALAINEN
Helsinki Rankingin Ke-Ro toivo tällä kaudella. Kun muilla Rosvoilla Ranking ei kulkenut ja/tai ei osallistunut, niin Jarkko on jaksanut puurtaa koko kauden läpi. Classic-sarjan syyskauden voittaja ja keväälläkin hienosti kolmen joukkoon, siitä vielä kausifinaaliin jossa hienosti viidenneksi.
- SM kisoissa Jarkko oli ensimmäistä kertaa ja siihen nähden tulos 1296 ei ole huono.
Perus Ke-Rolainen odottaa aina onnistuvansa täydellisesti ja näin ollen kisa oli hänellekin jonkin asteinen pettymys.
- Sarjakierroksilla aina täysillä mukana, vaikka Porvoossa sai uudet vauhtiraidat palloonkin.

JARMO ”Jamo” NISKANEN
Tämä kausi meni Jarmolla hieman hiljaisemmin kuin edellinen. Onneksi sarjakierroksilla tuli välillä onnistumisia, kun nuo seuran mestaruusosakilpailut ei oikein onnistuneet mitenkään.
Kunnon Ke-Rolaisen tapaan aina valmiina kisaan ja miehen omia sanoja lainatakseen todetaan, että Jamo aloitti keskittymisen jo ensi kauteen maaliskuussa.

JARI ”Väiski” VÄISÄNEN
Täysi katastrofi syksyyn keilailulle kun olkapää operaatio pisti miehen lepoon aina jouluun asti.
Keväällä mukaan peleihin ja pikkuhiljaa se varmuuskin sieltä rupesi löytymään. Sarjakierroksillakin peli kulki jos ei ”joutunut” avaajaksi… Väiskin painajainen (kapteenin täytyy yrittää muistaa jatkossa)… ensi kautta kohden uusilla eväillä ja toivottavasti ehjänä koko kausi.

ALEKSI VÄISÄNEN
Pikkuhiljaa harjoittelun kautta tulosta rupeaa näkymään. Seuran mestaruuskisoissa oli jo todella lähellä finaalipaikkaa, ettei vaan jo ensi kaudella yltäisi hätyyttelemään ns. kärkeä…

SATU ”lahjattomat harjoittelee” STENROOS
Satu todisti taas CD-mestaruuskisoissa muiden seurojen naisille, että lahjattomat harjoittelee. Riittää kun on töissä ja katselee kun muut keilaa. Alkukilpailussa hienosti neljäs, mutta kun finaali oli heti seuraavana päivänä, niin taisi ”kone” mennä ylikuntoon kun peli ei enää ihan kulkenut niin hyvin kuin alkukilpailussa. Pääasia oli kuitenkin olla taas finaalissa vaikka harjoittelu on iso kirosana tälle naiselle.
Seuraotteluihin aina hymyssä suin ja niissäkin tuntuu että mitä vähemmän on keilannut, sen paremmin keilat kaatuu.

JENNI ”Jeba” STENROOS
Viime kauden seuran mestarille tuli lähes täydellinen välikausi. Syynä oli opiskelun ja työssä käymisen sovittaminen kalenteriin… siihen ei enää jäänyt aikaa keilailulle. Toivottavasti Jeba löytää aikaa ensi kaudella keilailullekin, onneksi taidot on takaraivossa ja jos on äitiinsä tullut, niin hyvin on oppinut ihan vain tällä kaudella muita katsellessa…

Sarjat ja Mestaruudet ym. löytyvät nettisivujen kustakin osiosta erikseen.