Paikkana oli Tallinna 24.1.2015 Al Mare Bowling Center klo 12:00.

Seuran Euroopan Mestarit:

JUSSI STENROOS

MITALIKOLMIKKO SEKÄ PARAS NAINEN

Mitalikolmikko: Keskellä mestari Jussi, takana oikealla hopeaa Väiski, vasemmalla pronssia Jarkko ja paras nainen Hanna (oli kokonaiskilpailun 5)!

Samalla pelattiin parikilpailu (seuran ykkösfanin arpomin parein).

Parikilpailun voitti Jussi ja Janne, hopeaa Suvi ja Väiski sekä pronssia Aleksi ja Jari.

8. Teija & Hanna 2483

Kilpailumatka alkoi lauantai aamuna kukon laulun aikaan jollei jopa aiemmin.
Matkalle lähti koko seuran jäsenistö...siitä KULTAMITALIT kaikille... ja Ke-Ro bussilla mentiin!

Oli niin pimeää, että valokuvatkin tuli näin varhain mustavalkoisina.
Vaan eipä se tahtia haitannut...
Tallink Superstar meitä odotti ja aamupalalla oli ihan pöydätkin nimellä varattu!

Simo näytti mallia "terveellisestä" keilaajan aamupalasta ja muut syötiin mitä huvitti.

Tuleva Mestari Jussi ei ollut edes kunnolla hereillä, mutta eipä sitä mestaruutta laivalla ratkottukaan.

Tallinnassa Jari "sai" olla bussikuski ja Jarkon vahvalla paikallistuntemuksella löydettiin kaikki paikat ihan kuin tyhjää vain.
Kuvassa Ke-Ro bussi on Al Mare Bowlingin pihalla.

Keilailun jälkeen pikavisiitti paikalliseen ostoskeskukseen jossa yllättäen paikalliset olivat varanneet kaikki 12 bussipaikkaa henkilöautoilla...

Hotellilla henkilökunta löysi bussille parkkipaikan aivan pääovien edestä.

Hotelli Metropolitan oli kivasti ihan keskustassa, joten päästiin ruokaravintolaan ja "jatkoille" ihan kävellen.

Tarina jatkuu myöhemmin...

Tai sitten muut tapahtumat jätetään jokaisen omien mielikuvien varaan.

Matka oli joka tapauksessa oikein mukava ja onnistunut, tästä on kiva ryhtyä harjoittelemaan ensi kauden EM-kisamatkaa varten, joka on sitten taas ihan oma tarinansa!

Kräkin Satu 113,15 81 486

Kokouksessa kuitenkin päätettiin, että ulkomaanmestaruudesta pelataan jatkossa kerran vuodessa ja pyrkimyksenä, että kisoja vuorotellaan ainakin Viron ja Ruotsin välillä, pidemmätkin reissut voidaan ottaa harkintaan jossain vaiheessa kun perinne kasvaa!

Säännöt on seuraavat. Pelataan vähintään 6 sarjan kisa, voidaan pelata vaikka harjoitteluaikaa ostamalla jos hallissa ei ole erikoiskisaa tarjolla, saattaa olla jopa suositeltavaa kun Ke-Rosta on kyse.
Euroopan mestaruus ratkaistaan aina "pilke silmäkulmassa"  niin kuin monet muutkin Ke-Ro asiat, joten kilpailussa käytetään keskiarvotasoituksia 215 nollaraja ja 80% tasoitusta sen mukaan. Tasoituksille ei ole ylärajaa, eli 120 keskiarvon pelaaja saa silloin esim. 76 pist/sarja eli 456 pistettä kuuden sarjan kisaan :)